Hopp til innholdet

Verdenslanseringen av Dragon Tonic: En Dag for Historiebøkene

Audun «White Dragon» Munthe, en sentral skikkelse i vår Dragon Tonic-familie, var til stede på den mye etterlengtede verdenslanseringen av Dragon Tonic. Lanseringen fant sted utenfor Gulating på Oasen Storsenter, torsdag 22. Juni 2023. En passende arena for begivenheten, gitt vår stolte forankring i vikinghistorien.

Audun "White Dragon" Munthe deler ut smaksprøver av på verdenslanseringen. (Foto: Maja Larsen)
Audun «White Dragon» Munthe deler ut smaksprøver av på verdenslanseringen. (Foto: Maja Larsen)

Dagen var fylt med forventning og entusiasme. Audun, med sin karismatiske personlighet og dype forståelse av vår merkevare, ledet an arrangementet. Han delte ut smaksprøver, og deltakerne ble raskt forelsket i den forfriskende og unike smaken av Dragon Tonic. Det var virkelig en seier for oss da 116 bokser ble solgt på bare et par timer!

Arrangementet var ikke bare en mulighet til å introdusere vårt produkt til verden, men også en feiring av hardt arbeid, lidenskap og dedikasjon som har gått inn i å lage Dragon Tonic. Vi ble overveldet av den positive responsen og støtten vi mottok fra alle som kom for å prøve vår tonic.

Vi vil gjerne takke alle som kom for å være en del av vår lansering og for å gjøre dagen så minneverdig. Og for de som ikke kunne være der, gled dere – Dragon Tonic er nå tilgjengelig og klar til å bli en del av din neste cocktailopplevelse.

Vi ser frem til å bringe Dragon Tonic til flere og flere mennesker rundt om i verden, og vi gleder oss til å fortsette reisen sammen med dere. Hold et øye med bloggen vår for mer spennende nyheter og oppdateringer fra Dragon Tonic-teamet!

Tusen takk for støtten, og her er til mange flere minneverdige øyeblikk med Dragon Tonic!